E-Toko mother’s day edition

E-Toko mother’s day edition

E-Toko mother’s day edition

Deze editie is bedoeld voor de mama's, stiefmama's, oma's en alle andere moeders. Ik heb pas begrepen hoe belangrijk het is je moeder te waarderen toen ik ziek werd. We hebben het dan over gezwollen ogen, koortsig, praktisch bedlegerig, een soort ziek gedurende ongeveer een week, met een extra 3 dagen zonder een stem. Als je een peuter hebt, moet je begrijpen hoe vreselijk dit is. Vooral hier in Nederland, waar al je vrienden en familie overal verspreid zitten of gewoon een druk leven leiden en ik dus alleen voor mijn lieve, lieve peuter prinses moest zorgen als de vader aan het werk was.

Luister ziek of niet, je moet jezelf nog steeds dwingen om je kind te voeden, je kind te douchen, je kind aan te kleden en je kind te vermaken als je alleen maar wilt slapen en niets doet. Ziek zijn is echt vervelend als er kinderen bij betrokken zijn! Laat me je dat vertellen. Dus mede-moeder, laten we onszelf hiermee feliciteren. Het verzorgen van kinderen die oren hebben voor decoratieve doeleinden is een vak apart. E-toko wants to celebrate you all by helping you make your mother feel a little extra special today. Let’s give your mom a slice of delicious life by baking a Betty Crocker cake.

E-toko begrijpt dit en wil moeders vandaag een beetje extra speciaal maken door jullie te helpen je moeder vandaag een beetje extra speciaal te laten voelen. Het bakken van een Betty Crocker-cake zal je moeder een stukje heerlijk leven geven.

Je kunt haar ermee verrassen of je bakt het samen met haar. Ik zou het aanraden. Het is van groot belang voor onze moeders dat we kwaliteitstijd hebben. Als je en je moeder nog nooit hebben gebakken, wordt deze hele bak ervaring nog leuker. Lachen, proeven, grappen maken en zelfs rommelen met de ingrediënten maken allemaal deel uit van het proces.

Probeer onze vanille cake of chocolade fudge cake mix. Deze twee tijdloze klassiekers laten je niet in de steek. Raad eens? E-toko wil een hack delen die je cake lekkerder maakt, zodat hij lijkt op een taart die je bij een bakkerij hebt gekocht.

Het gaat als volgt:

- Volg de instructies op de doos

- Voeg een extra ei toe max. 2

- Vervang de olie door gesmolten boter en verdubbel de hoeveelheid

- Vervang het water door een gelijke hoeveelheid melk

- Meng en bak volgens de aanwijzingen op de verpakking

 

P.S. Zorg ervoor dat je vanille-extract in je voorraadkast hebt, aangezien we extra eieren aan de lijst toevoegen. Het verbetert de smaak van andere ingrediënten en vermindert de scherpe geur van rauwe eieren.

Wanneer u dit doet, zal uw cake van lekker naar superlekker transformeren. Super is altijd beter. . Als je een extra pizzazz wilt, moet je aan de presentatie van je taart werken. Frosting of botercrème/glazuur geeft je taart even wat extra's. Pak dus eerst een kom, rubberen spatel, tandenstokers, glazuur en wat vloeibare kleurstof. Doop je tandenstoker in de kleurstof voordat je hem in het glazuur doopt. De tandenstoker is geweldig om een subtiele hoeveelheid kleur toe te voegen en om de hoeveelheid gaandeweg aan te passen, roer het vervolgens met de spatel, zodat je de kleur gelijkmatig kunt mengen.

Een gladde kant en een scherpe geglazuurde taart kan een beetje lastig zijn. Je zult het moeten leren door YouTube en het oefenen. Maar de vreugde zit in het leren, toch? O, en vergeet niet wat hagelslag toe te voegen. Hagelslag maakt mensen blij!

We garanderen dat het bakken van een taart als gezin zal mama gelukkig maken. Hoe kan het niet? De geur van een gebakken taart die door de lucht zweeft en de smaak van een verse cake uit de oven is een traktatie voor de geest en zal het een zachte glimlach op je moeders gezicht toveren.

Onthoud dat het grootste deel van mama is. Je vindt onze Betty Crocker-cake mixen, kleurstoffen, vanille-extract en hagelslag allemaal op onze E-toko website.

 

 


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd