Betaalmethoden

Betaalmethoden
www.e-toko.nl

 

Je kunt bij E-Toko betalen met iDEAL, PayPal, Creditcard en Gift Card

 

iDeal
Met Ideal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankieren programma bij een online aankoop binnen Nederland. Om gebruik te maken van Ideal hoeft u zicht niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Fortis, Friesland Bank, Knab, ING Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank dan kunt u direct met IDEAL betalen. U rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

 

 Betalen met Ideal doet u in een paar stappen:

           U bestelt een product en kiest iDEAL als betaalmethode

           Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt

           U komt direct in het bekende internetbankieren programma van uw bank

           De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld

           Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed 

           U ontvangt een bevestiging van uw bank
           U keert terug naar de webwinkel; bestelling en betaling zijn geslaagd

 

PayPal
Via PayPal: PayPal is een populaire internationale betaalmethode waarmee je jouw aankopen direct en veilig kunt betalen.

 

Creditcard
Via creditcard (Visa en MasterCard). Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Let op, als je met een creditcard betaalt kan het in zeldzame gevallen tot vijf werkdagen duren voordat we je betaling ontvangen hebben.

 

Gift Card
In het afreken scherm kun je een couponcode invullen. Tijdens het invullen is het belangrijk dat je de code exact overneemt in het daarvoor bestemd vakje. Hierna wordt de waarde van de couponcode verrekend met het te betalen bedrag.

 

Alle betalingen worden veilig afgehandeld door  Multi Safepay, een vertrouwde betaaldienst voor aankopen via internet. Bij het afrekenen wordt een beveiligde verbinding tot stand gebracht volgens een zogenaamde SSL procedure. Dit is herkenbaar aan het slot-symbool in de  adresbalk van uw browser en het webadres beginnend met https://. Tenslotte wordt via de beveiligde betaalomgeving  van uw bank of creditcard provider de betaling afgerond.