What's in your pantry 'Vaderdag editie' wiggly, jiggly

What's in your pantry 'Vaderdag editie' wiggly, jiggly

Vaderdag editie

Jell-O.

Deze wiggly, jiggly snack maakt je dag leuker. Het is een van die schattige snacks die me terugvoert naar mijn kindertijd. Maar hoe lang! Hoe lang moet Jell-O worden beschouwd als een snelle, handige snack voor onze kleine lovebugs? Jell-O kan een drankje zijn, een dessert, een lichte informele lunch in een frisse knapperige salade.

Jell-O is heel veelzijdig. Dit is dus niet zomaar een snack voor kinderen of patiënten. Dit is iets waar iedereen van kan genieten.

Jell-O kan gemakkelijk tot een lekker toetje worden omgetoverd voor Vaderdag. Het voordeel van Jell-O is dat je het kunt uitbreiden. Net zoals je je overhemd en spijkerbroek een andere look geeft met hakken en een leren jack. Er is een fantastisch Jell-O gerecht dat we "Bolo di glas" noemen, wat zich vertaalt naar glascake. Sommigen noemen het gebroken glascake, mozaïekcake of kathedraalraamcake.

 

Als je het mij vraagt, hou ik van de naam Kathedraalraam omdat het goddelijk smaakt! Dat was een Vadergrap die ik moest maken. Verder gaan. Het uiterlijk en de smaak is niet eens het beste deel. Er is geen sprake van koken of bakken. Dat is het beste deel. Nu ik je overtuigd heb, kunnen we beginnen.

 

 Ingrediënten

1 1/2 kopje gelatine rode, gele en groene gelei gekookt volgens de aanwijzingen op de verpakking en in blokjes gesneden

1 1/4 kopjes slagroom

1 1/2 kopjes water

1 blik gecondenseerde melk 14 oz.

4 pakjes ongeparfumeerde gelatine kleurloos

 

*Hoe minder vet er in slagroom zit, hoe zachter het zal zijn.

Directions:

Stap 1: Selecteer de jello naar keuze en los ze op in een kop kokend water.

Stap 2: Plaats ze in ondiepe bakjes en roer tot het poeder opgelost is. Zet het in de koelkast tot het stevig staat. Het duurt ongeveer een uur of twee.

Stap 3: Snijd ze allemaal in blokjes

Stap 4: Pak je mengkom. Meng water, slagroom, gecondenseerde melk erdoor. Je kunt een handmixer gebruiken of je kunt het met een draadgarde handmatig kloppen.

Stap 5: Voeg je Jell-O-blokjes toe en meng voorzichtig goed

Stap 6: Zet ongeveer 4 uur in de koelkast. En daar heb je je zelfgemaakte bolo di glas. 

Enjoy!!

 

 


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd